Κατηγορίες

πρόγνωση καιρού από το weather.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΛΑ TA ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

 

Υπουργείο Μεταφορών

ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΜΑΣ
 

Η ιστορία της ΣΧΟΛΗΣ μας

Λίγα λόγια για εμάς…

Η Σχολή Οδηγών Διονύση Σιδερά ιδρύθηκε το 2004 στη Γεωργίου Ζωγράφου 61 στου Ζωγράφου,όχι μόνο για να παρέχει μαθήματα οδήγησης και διδασκαλίας του Κ.Ο.Κ. για την απόκτηση ενός διπλώματος, αλλά προσπαθεί να αλλάξει τη νοοτροπία του υποψήφιου οδηγού σε ό,τι έχει να κάνει με την οδήγηση ενός οχήματος, αλλά και με τους άλλους χρήστες του οδικού δικτύου, πεζούς κτλ.

Προσδοκούμε την ευαισθητοποίηση των νέων οδηγών, ώστε να γίνει αρμονική η συνύπαρξη όλων στους δρόμους. Ως γνωστό, η Ελλάδα έχει πανευρωπαϊκά την τραγική πρωτιά σε τροχαία και θανατηφόρα δυστυχήματα. Υποχρέωση, λοιπόν, όλων μας είναι να εργαστούμε, για να ανατρέψουμε αυτήν τη ζοφερή κατάσταση!

Διαβάστε τη συνέχεια...

Η ΣΧΟΛΗ μας στα Ανω Ιλίσια


Αγαπητοί φίλοι από την Τρίτη 19 Μαρτίου 2013 μας βρίσκετε και στη Γρηγορίου Αυξεντίου 66 στα Ανω Ιλίσια,στο ύψος της πλατείας Τερζάκη (4η Στάση),ακριβώς απέναντι από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο των Ανω Ιλισίων.

Μια σύγχρονη αίθουσα διδασκαλίας πλήρως εξοπλισμένη με όλα τα τεχνικά και τεχνολογικά μέσα, για την άρτια εκπαίδευσή σας,είναι ήδη έτοιμη.

Διαβάστε τη συνέχεια...

Η Σχολή μας στην Παπαδιαμαντοπούλου 44

Αγαπητοί φίλοι από την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016 μπορείτε να μας βρείτε και στην Παπαδιαμαντοπούλου 44 στου Γουδή,πολύ κοντά στη στάση "Μέγαρο Μουσικής" του Μετρό.

Διαβάστε τη συνέχεια...

SSL Certificates