Κατηγορίες

πρόγνωση καιρού από το weather.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΛΑ TA ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

 

Υπουργείο Μεταφορών

Γενικά Θέματα

Ποια διπλώματα πρέπει ν' αλλάξουν έως τις 18 Ιανουαρίου 2015

30 Νοεμβρίου 2014

Την υποχρέωση να αλλάξουν το δίπλωμα τους έχουν οι κάτοχοι αδειών οδήγησης μοτοποδηλάτου, οι οποίες χορηγήθηκαν από τις Υπηρεσίες Τροχαίας της ελληνικής Αστυνομίας, εντός διετίας από τη θέση σε ισχύ του Π.Δ51/2012 (δηλαδή μέχρι 18-01-2015) υπενθυμίζει το dikaiologitika.gr.

Διαβάστε τη συνέχεια...

Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα των Τροχαίων Δυστυχημάτων

16 Νοεμβρίου 2014

Η Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα των Τροχαίων Δυστυχημάτων καθιερώθηκε το 1993 από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων (FEVR) και τιμάται κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή του Νοεμβρίου.

Δώδεκα χρόνια αργότερα έλαβε παγκόσμιο χαρακτήρα, όταν υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ (ψήφισμα 60/5 της 26ης Οκτωβρίου 2005). Στόχος της ημέρας αυτής είναι να φέρουμε στη μνήμη μας και να τιμήσουμε τα εκατομμύρια νεκρών και τραυματιών από τροχαία δυστυχήματα και να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποφυγή στο μέλλον θανάτων και τραυματισμών, που μπορούν να αποφευχθούν.

Διαβάστε τη συνέχεια....

Παγίδες θανάτου οι δρόμοι του Ζωγράφου σύμφωνα με εκπομπή του Mega (βίντεο)

2 Νοεμβρίου 2014

Παγίδες θανάτου οι δρόμοι της Αθήνας λόγω κατεστραμμένων ή κρυμμένων σημάτων κυκλοφορίας τιτλοφορείται το θέμα της σημερινής πρωϊνής εκπομπής "Κοινωνία ώρα Mega " των Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργου Οικονομέα.

Ομως ο ρεπόρτερ της εκπομπής Μάριος Κωνσταντινίδης "όργωσε" το Δήμο Ζωγράφου και κατέγραψε όλα τα στραβά κι ανάποδα των δρόμων του και δυστυχώς δεν έχει άδικο!

Διαβάστε τη συνέχεια....

Οι τελευταίες στιγμές του διαστημικού σκάφους SpaceShipTwo

1 Νοεμβρίου 2014

Τις τελευταίες στιγμές του διαστημικού σκάφους SpaceShipTwo της Virgin Galactic που εξερράγη στη διάρκεια δοκιμαστικής πτήσης δείχνει σειρά φωτογραφιών που δόθηκε στη δημοσιότητα. Ένας από τους δύο πιλότους σκοτώθηκε, ενώ ο δεύτερος πρόλαβε να χρησιμοποιήσει το εκτινασσόμενο κάθισμα... 

Διαβάστε περισσότερα

SSL Certificates